MENÜ

Már 4 éve..
2012. február 15.

 

Épp a napokban gondolkodtam azon, hogy immár 4 éve kezdtem bele a Stand up Comedy-be.Ki gondolta, hogy pár házilag készített anyag internetre bocsátása egy TV2-es szereplést és Comedy Centralos műsort eredményez. Nem szálltam el magamtól, még van jócskán mit letenni az asztalra, de ahogy egy ismerősöm mondta: "Mindenkinek megvan az esélye, hogy az legyen ami akar lenni." Szóval járom az országot és van ahol 25 de van ahol több száz embert nevettetek meg!

 

Kezdetek...

2011. október 4.

 

Ahogy mindent, egy blogot is nehéz elindítani. Lehet, hogy heti, lehet, hogy havi, de rendszeressen fogok ide írni. Nagyon fontos dolgok történtek mostanában az életemben, hiszen sikerült a TV2 után a Comedy Central csatornát is "meghódítanom". Eme hódítást a tv-nézők november 13.-án vasárnap este láthatják. A felvétel 5 órás volt, pedig csak 15 percet kellet szerepeljek. Rengeteg várakozás, smink és próba előzte meg az éles produkciót, de megérte, hiszen a közönség fantasztikus volt. Rajtam kívül, még fellépet az este Varga Ferenc József, Rekop György, Bács Miklós, Szobácsi Gergő, Badár Sándor. Ha nem is ez volt az első tv felvételem, még is úgy izgultam mintha a Halál Csillagot kellene felrobbantanom. Így első körben szerintem ennyi elég lesz! Olvassátok a blogot, lájkoljatok Facebookon, nézzetek a Comedy Centralon és vigyázzatok a Sithekkel! ;)

 

(A bejegyzés több Star Wars-os poént is tartalmazott, amiket a Jedi tanács is támogatott!)

Hírek

  • A Digi Sporton beszélgettünk.
    2012-10-04 16:56:42

    A nemrég történt újpesti incidensről beszélgettünk a Digi Sport Reggeli Start című műsorán belül Szombathy Pállal. Az interjú teljes egészében megtekinthető itt a honlapon a "TV-s interjúk" menüpontban!

  • Stand up Comedy műsor elérhető áron!
    2012-08-04 23:59:43

    Eleged van, hogy minden drága és megfizethetetlen? Akkor most figyelj! Minőségi szórakoztatást vállalok Stand up Comedy műsorommal az ország bármely részén elérhető áron. Műsorrendelést a 06302668671-es telefonszámon tudsz igényelni.

  • Kampány a Szegény gyerekekért!
    2012-03-24 17:56:30

    A dohányzás elleni kampány sikerén felbuzdulva, úgy gondoltam, hogy egy hasonló vagy talán annál fontosabb ügy mellé is érdemes odaállni, így MC SooN-nal elkészítettük a Szegény gyerekekért kampányt, mely a Youtuben megtekinthető.

  • Interjú a Fix TV-n!
    2012-02-29 22:32:25

    A dohányzás elleni kampányfilmem olyan sikerrel debütált, hogy meghívtak a Fix TV "Szinusz" című műsorába. A felkérést elfogadva egy jó hangulatú, ám de komoly hangvételű beszélgetés született. Nagy örömmel tölt el, hogy a kezdeményezésemet a média is figyelemmel kíséri, hiszen, egy már megjelent cikk után most a tv-be is bekerültem a kampányommal. :)

Szavazás

Melyiket szereted jobban? Kabaré vagy Stand up Comedy?
Kabaré
Stand up Comedy
Egyik sem áll hozzám közel.
Asztali nézet